Våre ansatte

Våre ansatte har lang erfaring og høy kompetanse innen tannbehandling.

Det gir oss en unik mulighet til å bruke vår felles kompetanse til ditt beste.

Her er litt mer informasjon om oss:

Svein-Egil Aarbu

 

Spesialist i endodonti (rotfylling av tenner/røtter).

Han har mange års erfaring som allmenn tannlege før han ble spesialist i fagområdet endodonti.

 

 

Tone Klepsland

 

Spesialist i kjeveortopedi, har lang erfaring innenfor spesialiteten kjeveortopedi.

 

Hun har arbeidet i privat kjeveortopedisk praksis og ved Det medisinsk-odontologiske fakultet ved Universitetet i Bergen. På universitetet har hun undervist tannlegestudenter og tannleger som videreutdanner seg til kjeveortopeder.

Hun har sittet i styret i Norsk Kjeveortopedisk Forening i årene 2004 til 2012, de siste to år som formann.

 
Harald Gjengedal

 

Spesialist i oral protetikk og bittfunksjon,  har meget lang erfaring som spesialtannlege i oral protetikk, et fag som omfatte rehabilitering av nedslitte tenner i form av kroner, porselenslaminater, porselensinnlegg og rekonstruksjon av tapte tenner ved hjelp av implantater, avtakbare proteser eller broer. Han har en doktorgrad innen implantatprotetikk og er en av landets mest erfarne tannleger når det gjelder protetisk behandling på tannimplantater. 

Han arbeider delvis i privat virksomhet og delvis ved Det medisinsk-odontologiske fakultet i Bergen. Han benyttes mye som foreleser ved nasjonale- og internasjonale kurs innen odontologifaget.

 

 

Christine Jonsgar

 

Spesialist i oral protetikk og bittfunksjon. Født og oppvokst i Bergen. Odontologisk grunnutdanning fra Radboud Universitair Medisch Centrum Nijmegen  i Nederland og University of Glasgow, Skottland (ferdig i 2003). Spesialistutdanning Oral Protetikk i Bergen (ferdig juni 2014).

Siden august 2003, Instruktørtannlege på seksjon for protetikk ved Universitetet i Bergen på grunnstudiet og Spesialistklinikken. Jobbet som spesialist i oral protetikk på Bergen Tannhelsesenter siden januar 2015.

 

 
 
Sverre Eldrup

 

Spesialist i oral protetikk og bittfunksjon og har lang erfaring som spesialtannlege i oral protetikk. Sverre var ferdig utdannet tannlege i Bergen i 1982, og ferdig utdannet som spesialist i oral protetikk i 2002.

Spesialutdannet i behandling av pasienter med tannlegeangst. Godkjent for behandling av personer med søvn apné og snorkeproblem.

Han har jobbet som spesialist i oral protetikk på Bergen Tannhelsesenter siden september i 2017.

 

 
Gjør en avtale med
Bergen Tannhelsesenter

 

Kanalveien 64
5068 Bergen
post@ok-klinikken.no

Tlf 55 55 06 00