Tannforsikring

 

Med tannforsikring fra If får du dekket utgiftene til tannbehandling. Det eneste som kreves er at du går til årlig kontroll hos tannlegen.

Det er både trygt og enkelt.

Forutsigbarhet

Med tannforsikring vet du hvor stor tannlegeforsikringen blir. Med litt uflaks kan en tannlegeregning fort komme opp i 25 000 – 30 000 kroner. Har du tannforsikring, kan du gå til tannlegen når du trenger det. Og du slipper å være redd for hva det vil koste. Tannforsikringen gir deg forutsigbare tannlegeutgifter. Det blir enklere for deg å planlegge økonomien din. Du betaler en fast pris årlig – og får dekket utgiftene til alle de vanlige tannbehandlingene. Du betaler kun for den årlige undersøkelsen, og en egenandel hvis du skulle ha behov for tannbehandling.

Tannforsikringen dekker:

✓ Karies (hull i tennene)

✓ Erstatning av sprukket plombe

✓ Trekking av tenner

✓ Innsetting av bro

✓ Krone på skadet tann

✓ Implantat

✓ Krone på implantat

✓ Rotfylling (endodonti)

Egenerklæring

Når du har bestemt deg for å bestille tannforsikring, vil vi be deg om å svare bekreftende på at du har vært hos tannlegen i løpet av de siste 15 månedene, og at du ikke har behov for tannbehandling på kjøpstidspunktet. Du må også akseptere at tannlegen kan sende journalen din til If og til vår samarbeidspartner, Nordic Dentalpartner, ved behandling av tannskade.

Kvalitetssikrede tannklinikker

Tannforsikringen kan benyttes ved tannklinikker som er sertifisert av Nordic Dentalpartner. Sertifiseringen sikrer deg en trygg og god kundeopplevelse, og at du slipper å legge ut for behandlingen selv.

Forsikring tilpasset ditt behov

Hver og en av oss har ulike behov. Men uansett om du er ung eller gammel, er det viktig å ta godt vare på tennene. Du kan også betale tannforsikringen for barn eller barnebarn, og bidra til fortsatt god tannhelse, også etter at det offentlige tilbudet opphører ved fylte 20 år.

Slik fungerer tannforsikringen

Tannforsikringen dekker kostnaden du har ved behandlingen av nye og uforutsette tannproblemer. Hvis du får hull i tennene eller har behov for en krone, bro eller rotfylling, dekker tannforsikringen utgiftene dine. Når du skal bruke forsikringen, tar du bare kontakt med tannklinikken din.

Du betaler ingen ting for behandlingen – bortsett fra en egenandel.

Priser

ALDER      ÅRLIG PRIS     EGENANDEL     ÅRLIG FORSIKRINGSSUM

20-35 år     Kr 950               Kr 500                  Kr 40 000

36-50 år     Kr 2 400            Kr 2 000               Kr 40 000

51-70 år     Kr 2 900            Kr 2 000               Kr 40 000 

Har du spørsmål – eller ønsker du å bestille tannforsikring – ta kontakt med tannlegen din eller gå inn på if.no/tannforsikring

IFlogo.png
Gjør en avtale med
Bergen Tannhelsesenter

 

Kanalveien 64
5068 Bergen
post@ok-klinikken.no

Tlf 55 55 06 00